Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ) «Ευαγγελισμός»

Σχετικά με την Μονάδα

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ) «Ευαγγελισμός» ξεκίνησε την λειτουργία της το 2002 ως Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν) εντός της Κλινικής «Ευαγγελισμός» στην Βέροια. H ίδρυση Μονάδας Τεχνητού Νεφρού σε επαρχιακή πόλη ήταν πρωτοπόρος κίνηση για εκείνη την εποχή. Στην συνέχεια το Μάιο του 2010 μετεγκαταστάθηκε στην Πατρίδα Ημαθίας μόλις λίγα χλμ από την πόλη της Βέροιας σε ένα ευρύχωρο και υψηλών προδιαγραφών κτίριο. Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης διαθέτει σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό πληρώντας όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, όμορφα διαμορφωμένους χώρους και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Evangelismos Hemodialysis Flowers

Η Μ.Χ.Α. «Ευαγγελισμός» βρίσκεται στην Πατρίδα Ημαθίας σε απόσταση 3χλμ. από την πόλη της Βέροιας και μόλις 14χλμ. από την αρχαία πρωτεύουσα των Μακεδόνων, Βεργίνα (Αιγές). Παράλληλα έχει εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το οποίο απέχει μόλις 80χλμ. Επίσης βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου και μόλις 15 χλμ. από την ιστορική πόλη της Νάουσας.Οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν να συνδυάσουν εξορμήσεις τόσο σε ορεινές όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές καθώς η ΜΧΑ «Ευαγγελισμός» βρίσκεται σε απόσταση μόλις 60χλμ. από παραλίες του νομού Πιερίας. Η γύρω περιοχή αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο, καθώς διαθέτει πλήθος αρχαίων μνημείων, βυζαντινών εκκλησιών, παραδοσιακές συνοικίες και φυσιολατρικούς προορισμούς.

Ενδεικτικά μπορείτε να ενημερωθείτε από τις ιστοσελίδες:

AIGAI hemodialysis Veria Volta hemodialysis VD6

Σκοπεύετε να επισκεφτείτε τον νομό Ημαθίας;

Συμπληρώστε εδώ τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα της Mονάδας μας ή καλέστε μας στο 23310 22211 για περισσότερες πληροφορίες.

  Υπηρεσίες – Ταμεία

  Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Ευαγγελισμός» δημιουργήθηκε με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών των αιμοκαθερόμενων ασθενών, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης «Ευαγγελισμός» μπορεί να εξυπηρετήσει ασθενείς που χρήζουν των παρακάτω τύπων αιμοκάθαρσης:

  Κλασική Αιμοκάθαρση

  Αιμοδιαδιήθηση (HEMODIAFILTRATION) online παραγωγή υγρού υποκατάστασης

  Καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι για εσάς

  Με αίσθημα υπευθυνότητας, αντιμετωπίζουμε κάθε θέμα που αφορά την υγεία σας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίσαμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό και εξειδικεύσαμε το προσωπικό μας, έτσι ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

  Σύγχρονη κτιριακή υποδομή, με ευχάριστους και άνετους χώρους για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους

  Ειδικός χώρος για την ανάνηψη των ασθενών

  Ξεχωριστός θάλαμος για οροθετικούς ασθενείς

  Ατομική τηλεόραση μεγάλου μεγέθους (32 ιντσών) σε όλες τις θέσεις αιμοκάθαρσης και στον γενικότερο χώρο

  Δωρεάν ασύρματες υπηρεσίες internet (Wi–Fi)

  Δωρεάν παρέχονται ροφήματα και διάφορα σνακ

  Εξατομίκευση στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε ασθενή

  Άμεση κάλυψη από Ασθενοφόρο

  Άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ

  Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης «Ευαγγελισμός» παρέχει τις υπηρεσίες της δωρεάν σε όσους έχουν ασφάλεια, καθώς διατηρεί σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και τον Στρατό.

  Επιπλέον αναλαμβάνουμε:

  Την προετοιμασία των ασθενών για ένταξη στην αιμοκάθαρση με την απαραίτητη συμβουλευτική καθοδήγηση από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

  Τη δημιουργία αγγειακής προσπέλασης ( φίστουλας, τοποθέτησης προσωρινών και μόνιμων κεντρικών φλεβικών καθετήρων αιμοκάθαρσης ) από έμπειρους αγγειοχειρουργούς στη χειρουργική κλινική «Ευαγγελισμός» στο κέντρο της Βέροιας.

  Τη διενέργεια όλων των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων (αιματολογικές, βιοχημικές).

  Τις επισκέψεις καρδιολόγου και διαβητολόγου στο χώρο της Μ.Χ.Α σε τακτική βάση και στα έκτακτα περιστατικά, για την παροχή συμβουλευτικών οδηγιών στους ασθενεις και την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

  Την ενημέρωση των ασθενών σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις νεφρού και την εμπεριστατωμένη διενέργεια του προμεταμοσχευτικού ελέγχου των υποψηφίων ληπτών/δοτών σε στενή συνεργασία με το μεταμοσχευτικό κέντρο αναφοράς.


  Ακόμη, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού υπάρχει η δυνατότητα άμεσης νοσηλείας στη Γενική χειρουργική Κλινική «Ευαγγελισμός» στο κέντρο της Βέροιας.

  Γνωρίζετε τα δικαιώματα των νεφροπαθών;

  Διαβάστε περισσότερα

  Γνωρίστε τους γιατρούς μας

  Στη Μ.Χ.Α. «Ευαγγελισμός» το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Άρτια καταρτισμένοι ειδικοί νεφρολόγοι και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και ευαισθησία τον ασθενή με χρόνια νεφρική νόσο και τα προβλήματα που σχετίζονται με την αιμοκάθαρση.

  Ιντζεβίδου Ελένη

  Ειδικός Νεφρολόγος

  Βέροια, 59132, Μεγάλου Αλεξάνδρου 17

  τηλ.: 23310-74266

  Νάουσα, 59200, Ρήγα Φεραίου 3

  τηλ.: 23320-52106

  Λουτράδης Χαράλαμπος

  Ειδικός Νεφρολόγος

  Βέροια, 59132, Ελ. Βενιζέλου 13

  τηλ.: 23310-23313

  Θεσσαλονίκη, 54640, Αγίας Τριάδος 32

  τηλ.: 694-295-0220

  Παρασκευόπουλος Αλέξανδρος

  Ειδικός Νεφρολόγος

  Βέροια, 59132, Μ. Καρακώστη 16

  τηλ.: 23310-74233

  hemodialysis Gambro
  hemodialysis Doctors Office
  hemodialysis Machine
  hemodialysis Machines