Κλινική

Γενική Χειρουργική & Μαιευτική Κλινική «Ευαγγελισμός»

Ιστορία
της Κλινικής

Η Γενική Κλινική «Ευαγγελισμός» ιδρύθηκε το 1935 από τον ιατρό Γυναικολόγο Σόλωνα Αντωνιάδη. Λειτουργούσε σε διώροφο κτίριο επί της οδού Βενιζέλου. Στην Κλινική αυτή εξυπηρετούνταν, εκτός από τα γυναικολογικά και πολλά άλλα χειρουργικά και παθολογικά περιστατικά από τους παθολόγους και χειρουργούς ιατρούς που δραστηριοποιούνταν στην Βέροια εκείνη την εποχή. Το 1957 έγινε η μετεγκατάσταση της σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο, πλησίον του παλαιού, στην ίδια οδό. Την 27η Ιανουαρίου 1957 εγκαινιάσθηκε η λειτουργία της με τον πρώτο τοκετό. Η Κλινική έθεσε από την έναρξη της λειτουργίας της ως στόχο την ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών της δευτεροβάθμιας περίθαλψης απέναντι στην τοπική κοινωνία, με συνέπεια και ευθύνη, συνεργαζόμενη με τους εξαίρετους ιατρούς εκείνης της περιόδου της πόλης μας.

clinic examination room
clinic building

Η Κλινική σήμερα

Το έτος 2010, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες εκσυγχρονισμού των ιατρικών υπηρεσιών, ολοκλήρωσε μια εκ βάθρων ανακαίνιση σε επίπεδο κτιριακής υποδομής και ιατρικού εξοπλισμού, προσφέροντας την δυνατότητα επεμβάσεων διαφόρων ειδικοτήτων. Στην Κλινική «Ευαγγελισμός» λειτουργούν σήμερα τα τμήματα : Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογικό-Μαιευτικό, ΩΡΛ, Ορθοπεδικό, Οφθαλμολογικό, Ουρολογικό, Παθολογικό, Αγγειοχειρουργικό με δυνατότητες ενδοσκοπήσεων και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων. Η λειτουργία της κλινικής υποστηρίζεται από εσωτερικό μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο.Το αγγειοχειρουργικό τμήμα εξυπηρετεί πρωτίστως τις ανάγκες του έτερου σκέλους του Ομίλου «Ευαγγελισμός», την ομώνυμη Μονάδα Χρονίας Αιμοκάθαρσης, με έδρα στο δημοτικό διαμέρισμα Πατρίδα του Δήμου Βεροίας. Το έτος 2020 ξεκίνησε την λειτουργία του το Νεφρολογικό ιατρείο «Ευαγγελισμός», στην οδό Βενιζέλου, σε κτίριο ευρισκόμενο δίπλα στην Κλινική. Μέσα από την λειτουργία του ιατρείου «Ευαγγελισμός» και από τα ιατρεία των συνεργαζομένων Ιατρών με την ΜΧΑ «Ευαγγελισμός» ενδιαφερόμενοι ασθενείς μπορούν να λάβουν ιατρική υποστήριξη και καθοδήγηση αναφορικά με την διάγνωση, την πρόληψη και την θεραπεία νεφρικών παθήσεων.

clinic bath
clinic room
clinic entrance

Τμήματα

Η λειτουργία της Kλινικής υποστηρίζεται από εσωτερικό μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο. Στην Κλινική «Ευαγγελισμός» λειτουργούν σήμερα τα τμήματα:

Καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι για εσάς

Με αίσθημα υπευθυνότητας, αντιμετωπίζουμε κάθε θέμα που αφορά την υγεία σας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίσαμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό και εξειδικεύσαμε το προσωπικό μας, έτσι ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Προδιαγραφές

Η Γενική Μαιευτική και Χειρουργική Κλινική «Ευαγγελισμός» λειτουργεί κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές του ISO 9001:2015 και διαθέτει:

24ωρη υποστήριξη πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου, πιστοποιημένου από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθειας (ΕΚΑΒ)

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), με monitor, αναπνευστήρες, και απινιδωτές τελευταίας γενιάς, καθώς και ειδικές κλίνες κατακλίσεων

24ωρη υποστήριξη από έμπειρους αναισθησιολόγους

Σύστημα κλήσης προσωπικού σε όλους τους χώρους νοσηλείας

Κεντρική παροχή οξυγόνου

Κεντρικό σύστημα ανίχνευσης φωτιάς και πυρόσβεσης

Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για πλήρη αυτονομία σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης

clinic mother statue
clinic bathroom
clinic food
clinic diner

Oι Γιατροί μας

Υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες